Bijgewerkt: 16 juni 2024

Wijzigingen in fractie en bestuur van Burgerbelangen Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Burgerbelangen Amstelveen
17-02-2023

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) staat woensdag 22 februari 2023 voor een wisseling van de wacht. In de raadsvergadering van die avond zal afscheid worden genomen van fractievoorzitter Ruud Kootker, die voor bbA gedurende 5 jaar die functie heeft bekleed. Kootker verhuist naar Eindhoven en had dit al in november 2022 zijn partij laten weten. Een bewoner die buiten Amstelveen woont kan geen raadslid voor Amstelveen zijn.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Ruud Kootker en Dave Offenbach tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amstelveen in het raadhuis op 2 januari 2023

Zijn functie wordt overgenomen door Pieter Monkelbaan, die al vicevoorzitter van de fractie was. Ewa Petiet wordt nu vicevoorzitter van de fractie. De opengevallen plaats in de fractie wordt ingenomen door Dave Offenbach, tot nu toe burgerlid bij bbA.

Foto Amstelveen
(Foto Willem Loonen - 2023)

Willem Loonen bestuurslid van BBA

In het bestuur van bbA heeft zich ook een wijziging voltrokken. Sinds enige tijd is Willem Loonen toegetreden tot het bestuur. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het reorganiseren en revitaliseren van organisaties en afdelingen. Bij bbA zal hij zich vooral bezighouden met de social media, pr., de website van bbA en verdere communicatie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.