Bijgewerkt: 26 mei 2024

Workshop gedichten schrijven met Amanda ten Cate

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vrouwencirkel Amstelveen
28-04-2024

Op maandag 6 mei 2024 gaan we gedichten leren maken met Amanda ten Cate. Amanda ten Cate die voor diverse groepen en op belangrijke dagen regelmatig een gedicht voordraagt. Haar ‘spoken word’-voordrachten laten altijd een diepe indruk achter.

Bij onze workshop vertelt Amanda iets over de verschillende dichtvormen en wat gedichten kunnen betekenen voor mensen. Daarna gaan we zelf aan de slag. Amanda leert ons hoe een gedicht maken werkt, hoe het tot stand komt. Zij geeft ons de gereedschappen om te starten. Gedichten kunnen een diepere betekenis hebben, kunnen helen en troosten. Maar ook blij maken. Hoe leuk om met Moederdag in het achterhoofd een passend gedicht te maken voor je moeder, of gewoon voor jezelf. Maar als je zelf een heel ander onderwerp wilt gebruiken in je gedicht mag dat ook, niets is verplicht.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2023)

Amanda ten Cate draagt haar eigen gedicht voor

De workshop vindt plaats op maandag 6 mei 2024 van 14.00-16.00 uur in Wijkcentrum Westend. De workshop is gratis en ook de koffie of thee wordt betaald door de Vrouwencirkel Amstelveen. Vrouwencirkel Amstelveen wordt mogelijk gemaakt door Amstelidee. Er is een maximum aantal deelnemers dus meld je snel aan! vrouwencirkelav@gmail.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.