Bijgewerkt: 28 november 2021

Zet de Amsterdam regio niet economisch op slot!

Nieuws -> Politiek

Bron: Herbert Raat/Floor Gordon
16-07-2020

raat Amstelveen


Herbert Raat (VVD) wethouder Financiën schrijft erover op zijn weblogIn het nummer van 16 juli 2020 van het dagblad De Telegraaf staat er in een interview met D66-collega Floor Gordon en mij over relatie tussen de Amstelveen, Amsterdam en de regio. De interviewer is journalist Mike Muller. Onze oproep naar de hoofdstad is; zet de regio niet economisch op slot.

Sociaal. Als je blijvend sociaal wilt zijn voor de mensen die dat nodig hebben, dan moet je het wel kunnen betalen. De keuzes van Amsterdam hebben impact op Amstelveen en de regio. Wat voor economie wil je zijn om oplopende kosten het hoofd te bieden en werkgelegenheid te behouden? Dat vraagt om herbezinning. Wij roepen op tot samenwerking, juist nú!

Herbert Raat @HerbertRaat • 14 u

Vandaag in de ©telegraaf een interview met ©FloortjeGordon en mij over relatie @Gem_Amstelveen en #Amsterdam. Onze oproep; zet de regio niet economisch op slot. Als je blijvend sociaal wilt zijn voor de mensen die dat nodig hebben, dan moetje het wel kunnen betalen.

Floor Gordon @FloortjeGordon • 11 u

De keuzes van #Amsterdam hebben impact op #Amstelveen en de regio. Wat voor economie wil je zijn om oplopende kosten het hoofd te bieden en werkgelegenheid te behouden? Dat vraagt om herbezinning. @HerbertRaat en ik roepen op tot samenwerking, juist nú! #D66 heeft een sleutelrol! Lees hier het artikel van De TelegraafAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS