Bijgewerkt: 12 juni 2024

'Zo zie ik Amstelveen'

Nieuws -> Cultuur

Bron: Rien Alink
10-04-2014

Opening van de Kunstroute Amstelveen 2014. Motto: 'Zo zie ik Amstelveen'

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van de Kunstroute Amstelveen op donderdag 17 april 20104 in het Museum Jan van der Togt , aanvang 17.00 uur. De opening wordt verricht door de voorzitter van de Stichting Kunstroute Amstelveen, oud wethouder D66 Cultuur Rien Alink. Na de officiële opening en een kort informeel samenzijn stellen wij voor om omstreeks 18.00 uur met de aanwezigen de route te lopen, van het Museum Jan van der Togt naar het Cobra Museum.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Oud wethouder van Cultuur D66, Rien Alink


Met veel plezier en enthousiasme hebben ondergetekenden gewerkt aan de realisatie van de route als culturele verbindingslijn tussen de twee musea in Amstelveen. Het initiatief is een van de activiteiten in het kader van de viering van het 50 jarig bestaan van de naam Amstelveen.De initiatiefnemers zijn zeer verheugd over de grote respons onder de Amstelveense kunstenaars. Zij kregen het verzoek een kunstwerk te vervaardigen met als motto “Zo zie ik Amstelveen” en hebben daaraan spontaan gevolg gegeven. Hun bijdragen gaan de route omlijsten met digitale afdrukken op 40 panelen en 22 vlaggen.

Zonder de steun van sponsors was de Kunstroute niet tot stand gekomen. Dankzij de medewerking van de Ondernemingsvereniging Amstelveen heeft zich een aantal sponsors gemeld. Veel dank daarvoor. Dank zijn wij ook verschuldigd aan de steun van de Gemeente Amstelveen. Wij hopen u donderdag 17 april 2014 te ontmoeten in het Museum Jan van der Togt!

De initiatiefnemers : Jan Verschoor, Han Schooneman, Stef Kreymborg, Annette van Waaijen en Rien Alink.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.